Trabzon Web Tasarım Firmaları

Bilişim teknolojilerindeki bilgi birikimi ve deneyimini her geçen gün yeni teknolojiler ile harmanlayarak web tasarım, web kodlama, arama motoru optimizasyonu ve sosyal medya yönetimi hizmetleri sunmakta olan ve sadece müşterilerinin ihtiyaçlarını yönelik çalışarak onların müşterileri ile aralarında daha sıkı bağlar kurmasını sağlamak aynı zamanda da müşterilerimizin daha yüksek gelir elde etmelerini sağlıyoruz. Trabzon web tasarım firmaları arasında lider konumda yer almakta olan Mimpage ekibi olarak sunmakta olduğumuz tüm hizmetleri en üstün teknolojiler ile yapmaya özen gösteriyoruz.

Müşterilerimizin hali hazırda bulunmakta olan ve standart müşteri kitlesine sahip işletmelerine sanal kurumsal kimlik oluşturarak onları internet üzerinde görünür yapıyor ve firmalarının bu avantajı değerlendirmelerinde yardımcı oluyoruz. Kurumsal kimliklerini oluşturmuş olduğumuz firmaların kurumsal web sitelerini, broşür, kartvizit tasarımı gibi hizmetlerini dikkatli bir şekilde oluşturuyor. Aynı zamanda sosyal medya ajanslarının yüksek meblağlar ile sunmakta oldukları sosyal medya yönetim hizmetini de sunulabilecek olan en uygun fiyatlar ile sunarak müşterilerimizin yüksek meblağlar ödemeden daha fazla kişiye erişmelerini sağlıyoruz.

Sosyal medya hesaplarınızın daha fazla kişiye erişmesi için her gün belirli aralıklar ile paylaşım gerçekleştirmekte olan ekibimiz sizin için sunulabilecek en üst düzey hizmeti sunuyor. Üstelik sosyal medya hesabınızda paylaşılmakta olan tüm içerikler kurumsal kimliğiniz ile birebir uyumlu olmak ile kalmıyor aynı zamanda müşterilerinizi alım yapmaya teşvik ediyor. Sizde müşteri portföyünüzü geliştirerek daha yüksek kazançlar elde etmek istiyorsanız hemen müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilir ve ekibimiz ile görüşmek için randevu alabilirsiniz.


 Listeye Dön

mimpage © 2017