Tokat Web Tasarım Firmaları

Tokat web tasarım firmaları arasında gerçek web tasarım, kurumsal kimlik oluşturma, arama motoru optimizasyonu ve sosyal medya yönetimi hizmeti sunan tek firma olarak hizmet sunmaktayız. Mimpage ekibinin yapmış oldukları işlerdeki başarıları ve her daim en kaliteli hizmeti sunmaları ekibimizin kısa süre içerisinde Tokat’tın en başarılı kadrosu olmasını sağladı. Yaşanılan tüm kurumsal sorunları ortadan kaldıran ve firmaların müşterileri ile daha sıkı bağlar kurmasını sağlayan ekibimizin yardımına kesinlikle ihtiyacınız olduğuna emin olabilirsiniz. peki, Mimpage size ne tür hizmetler sunabilir?

Ekibimiz ile iletişim kurarken kesinlikle hizmet beklentinizi belirtmeniz gerekmektedir. Firmanız ekibimizin sunmakta olduğu tüm hizmetlerden faydalanacak ise öncelikle sektörünüz ve başarılarınız ile ilgili kısa bir inceleme yapılır ve ardından toplanan veriler ışığında sizin için oluşturulacak kurumsal web sitesi, kurumsal logo, afiş, broşür, kartvizit gibi tüm detaylar tasarlanır. Tüm bu işlemler esnasında sosyal medya uzmanlarımız sizin için en uygun sosyal medya hesaplarının açılışını yaparak ilk gönderilerinizi tasarlamaya başlar. Tabii hesaplarınız açıldıktan sonra gönderilerinizin paylaşımına başlanmadan önce kesinlikle fikirleriniz alınır ve herhangi bir sorun yoksa paylaşım yapılmaya başlanır. Diğer işlemleriniz de yapılan bu toplantı esnasında konuşulur ve web siteniz tasarımı da  dahil olmak üzere tüm sorunlarınızın çözülmüş ise hemen web sitenizin yapım işlemine geçilir. Web tasarım uzmanlarımız çok kısa bir süre içerisinde web sitenizi tamamladıktan sonra arama motoru optimizasyonu konusunda anlaşma yapılmış ise hemen bu işleme geçilir ve arama motorunda kısa süre içerisinde en üst düzeye çıkarılan siteniz sosyal medya hesaplarınız ile de desteklenerek Türkiye genelinde daha çok müşteriye hitap etmeniz sağlanır.

Tokat’ın tüm küçük ve büyük çaplı yerel işletmelerine hitap etmekte olan ekibimiz tüm sorunlarınıza çözüm ortaklığı sunarak daha yüksek kazanç elde etmeniz ve müşteri portföyünüzün genişlemesini sağlıyoruz. Sizde Tokat’ta bizi tercih eden tüm firmalar gibi hizmetlerimizden faydalanmak istiyorsanız hemen bizim ile iletişime geçebilirsiniz.


 Listeye Dön

mimpage © 2017