Tekirdağ Web Tasarım Firmaları

Web tasarım, yazılım, kurumsal kimlik oluşturma, arama motoru optimizasyonu ve sosyal medya yönetimi gibi alanlarda hizmet vermekte olan Mimpage ekibi olarak yıllarında vermiş olduğu tecrübe ile sunmakta olduğumuz hizmetlerimizi Tekirdağ’da hizmet vermekte olan saygın firma ve küçük işletmeler ile buluşturmaktayız. Tekirdağ web tasarım firmaları sunmakta olduğumuz hizmetler ile rekabet etmek istiyor olsa da uzmanlardan oluşan kadromuz ile müşterilerimize sunmuş olduğumuz kusursuz hizmet ile rekabet etmeleri mümkün değil. Peki, Mimpage olarak sunmakta olduğumuz hizmetlerin müşterilerimize sunmakta olduğu fırsatlar nelerdir?

Sosyal medya ajanslarında uzun yıllar çalışmış olan ekip arkadaşlarımız müşterilerimizin hizmet etmekte oldukları sektör ile ilgili tam donanımlıdır ve bu sayede sunulan hizmetler diğer firmalardan daha yaratıcı gerçekleştirilebilmektedir. Firmamız öncelikle müşterilerimizin sektörleri ile ilgili sosyal medya uzmanlarımızdan bilgi alıyor ve ardından sosyal medya hesaplarının oluşturulması ve kurumsal web site şablonlarının oluşturulması için harekete geçiyor. Tabii ki web site tasarımı ve sosyal medya paylaşımları planlandıktan hemen sonra müşterilerimiz ile fikir alışverişinde bulunuyor ve bu sayede onlarında gözlemlerinden yararlanmış oluyoruz. Eğer müşterilerimiz planlamalarımıza onay verir ise hemen harekete geçiliyor ve bütün işlemler kısa sürede tamamlanarak müşterilerimizin sosyal medyaya bomba gibi giriş yapmaları sağlanıyor.

Web tasarım ve sosyal medya alanında gerçek deneyime sahip prensipli bir firma ile çalışmak istiyorsanız Mimpage ekibinin bilgi, beceri ve yetkinliklerinden her daim faydalanabilirsiniz. Üstelik uzmanlarımız yaşayacağınız tüm sorunlara karşı 7 gün 24 saat boyunca aktif hizmet sunmayı ihmal etmiyor. Mimpage’in sizin için sunacağı çözümleri öğrenmek istiyorsanız hemen müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçerek randevu alabilirsiniz.


 Listeye Dön

mimpage © 2017