Sivas Web Tasarım Firmaları

Sivas web tasarım firmalarının daha ilk kurulduğumuz günden bugüne kadar en büyük rakibi olmayı başaran ve yaptığı her işten en büyük başarıları elde etmeyi başaran tek ekip olmayı başarmış bulunuyoruz. Mimpage ekibinin kazanmış olduğu bu üstün başarı müşterilerinin sorunlarına sunmuş olduğu çözümler ve yapmış olduğu işlerin kalitesine karşılık istemiş olduğu uygun web tasarım fiyatlarından kaynaklanmaktadır. Sosyal medya yöneticilerimizin her daim yürütmekte olduğu başarılı sosyal medya hesaplarımız ve kusursuz web sitemiz müşterilerimize şüphesiz sunabileceğimiz en kaliteli referanslarımız arasında yer almaktadır. Tabii diğer müşterilerimize yapmış olduğumuz müşterilerimizin işlerine uygun olarak oluşturulmuş olan kurumsal kimlikleri ve sosyal medya hesaplarını referanslarımız arasına eklemiş bulunmaktayız.

Web tasarım ajanslarının sayısı her ne kadar fazla olursa olsun maalesef müşterilerine sunmakta oldukları hizmet son derece kalitesiz oluyor. Fakat Mimpage ekibinde yer almakta olan tüm web tasarımcılar, sosyal medya yöneticileri ve arama motoru optimizasyon ekibi yılların tecrübesine sahiptir ve bu tecrübe onların yapacağı hatayı minimuma indirmelerini sağlamaktadır. Peki, diğer web tasarım firmalarının sunmakta olduğu hizmet ile bizim hizmetimiz hangi yönlerden kıyaslanabilir?

Firmamız öncelikle anlaşma yapacağı müşterisi ile görüşmeye gitmeden önce müşterisinin firmasının sektörü ile ilgili tüm bilgileri toplayarak web sitesinde nelerin yapılması gerektiğinden hangi tasarımın kurumsal kimliği açısından daha uygun olacağına kadar pek çok bilgiyi toplamaktadır ve bu sayede yapılan ilk toplantının verimli olmasını sağlamaktadır. Toplantı esnasında kesinlikle ekibimizin elinde örnek web sitesi tasarımı ve sosyal medya hesaplarınız için hazırlanmış olan örnek içerikler bulunmaktadır. Bu sayede müşterimizin fikirleri daha net görülebilirken müşterimizin kendi isteklerini de fark ederek belirtmesi sağlanmaktadır. Üstelik sunmakta olduğumuz hizmet kalitesi ile kıyaslandığı zaman fiyatlarımız son derece uygundur. Ayrıca firmalarına yapmış olduğumuz web siteleri ve yöneticiliğini yapmakta olduğumuz sosyal medya hesapları hakkında bilgi almak isteyen müşterilerimiz 7 gün 24 saat boyunca aktif olan müşteri hizmetleri temsilcilerimize hızlıca bağlanarak tüm sorularına yanıt alabilirler.


 Listeye Dön

mimpage © 2017