Sinop Web Tasarım Firmaları

Hizmet ettiğiniz sektörde ürünlerinizin kalitesi sadece Sinop ile sınırlı kalmasın istiyorsanız kesinlikle ekibimiz ile tanışma zamanınız gelmiş bulunuyor. Mimpage olarak Sinop web tasarım firmaları arasında göstermiş olduğumuz başarı sayesinde müşterilerimizi sadece yerel bazda değil ülke bazında da birinci sıraya çıkarmış bulunuyoruz. Müşterilerimiz ürünlerini ve hizmetlerini kurumsal kimliklerine uygun olarak oluşturulmuş olan web siteleri ile pazarlayarak daha yüksek kazanç elde ediyor ve en kısa süre içerisinde diledikleri konuma ulaşabiliyorlar. Üstelik kurumsal kimlik oluşturulabilmesi için büyük çaplı bir firma olmanıza kesinlikle gerek olmadığını ve küçük çaplı işletmelerinde web siteleri sayesinde büyük işler başararak büyüme yolundaki ilk adımlarını attıklarını bilmelisiniz.

Ekibimiz yılların tecrübesine sahip uzmanlardan oluşmaktadır ve henüz web ile hiç tanışmamış ya da tanışmış olmasına karşılık maalesef müşterilerine doğru hitap edememiş tüm müşterilerinin sorunlarını ortadan kaldırmaktadır. Ekibimizden analiz talep etmekte olan müşterilerimizin öncelikle var ise mevcut web siteleri inceleniyor ve web sitelerinde bulunan tasarım eksikliklerinden bilgi hatalarına kadar tüm eksiklikler ayrıntılı bir şekilde inceleniyor. Ardından ise sosyal medya hesapları var ise sosyal medya hesaplarında yapılmış olan paylaşımlar inceleniyor ve müşterilerinin neden sosyal medya hesaplarına ilgisiz olduğuna dair yapılan analizler firma ya da küçük işletme ile paylaşılıyor. Fakat web sitesi ya da sosyal medya ile hiç tanışmamış olan küçük veya büyük çaplı işletmelerde mevcut bu işletmeler için ise yapılacak olan web sitesinin şablonu çıkartılıyor ve bu şablon üzerinden yapılacak olan tüm faaliyetler gösteriliyor. Tabii açılacak olan sosyal medya hesapları için örnek çalışmalarımızda mevcut dosyamız içerisindeki yerini alıyor.

Müşterilerimiz için yapmış olduğumuz analizlerin ardından genel değerlendirmeler olumlu ise ekibimiz hemen müşterilerimizin isteklerini gerçekleştirmeye başlıyor ve son derece kısa bir sürede hem uygun fiyatlı hem de son derece kaliteli web sitesi ve sosyal medya hesapları ortaya çıkıyor ki sosyal medya hesaplarından hemen geri dönüşler elde edilebiliyor olsa da web sitesinde ise birkaç aylık bir arama motoru optimizasyonunun ardından beklenen sonuçlar elde edilmiş oluyor.


 Listeye Dön

mimpage © 2017