Rize Web Tasarım Firmaları

Rize’de yılların tecrübesine sahip olmamız sayesinde yapmış olduğumuz web tasarım ve web kodlamalarında müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayı başarmış bulunuyoruz. Sunmuş olduğumuz çözümler ile müşterilerimizin şirketlerine ya da küçük işletmelerine dair sorunları ortadan kaldırmak ile kalmıyor aynı zamanda müşterilerimizin gelirlerinin de büyük oranda artmasını sağlamış bulunuyoruz. Hizmetlerimizden yararlanmak isteyen müşterilerimiz eğer dilerse Rize web tasarım firmalarına fark atan referanslarımızı anında gösterebilmekteyiz.

Müşterilerimizin bazılarının kendilerine özgü domain ve hostingleri olabilmektedir. Ancak anahtar teslim için anlaşmış olduğumuz web sitelerinde domain ve hosting hizmetini ücretsiz olarak sunmaktayız. Bu neden ile müşterilerimizin web siteye sahip olmalarının bizim için artısı bulunmamaktadır. Müşterilerimize web sitelerinin yapımı esnasında bizzat kendi işleri ile birebir uyumlu bir domain sunuyor ve domain uzantılı kurumsal mail adreslerini de müşterilerimize özel olarak sınırsız açabiliyoruz. Kurumsal mail adreslerinizden gönderimini gerçekleştirdiğiniz tek bir mailin bile spam ya da önemsiz mail klasörüne düşmeyeceğini garanti ediyoruz. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz web sitelerinin güncellenme işlemini bazı müşterilerimiz kendileri yapmak isteyebilmektedir. Güncellemelerini yapmak isteyen müşterilerimize özel kolay yönetilebilir panel hizmetimiz bulunmaktadır ve bu sayede müşterilerimiz sitelerini rahat bir şekilde yönetebilmektedir. Tabii bir sitenin olmazsa olmazı yedeklemeleridir. Firmamız neredeyse her gün müşterilerimizin sitelerinde yapmış oldukları yenilikleri yedeklemektedir. Bu sayede yaşayabilecekleri herhangi bir sıkıntıda anında sorun odaklı yaklaşarak bütün verilerini sisteme yükleyebilmektedir.

Mimpage ekibi yılların tecrübesine sahip özel uzman kadrodan oluşmaktadır ve bu uzman kadro sayesinde her an müşterilerine diledikleri hizmeti sunabilmektedirler. Sizde yaşadığınız tüm sorunlarda yanınızda sorunsuz ve bahanesiz olabilecek bir ekip istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçerek yapmakta olduğumuz diğer hizmetler hakkında da bilgi alabilirsiniz.


 Listeye Dön

mimpage © 2017