Kozyatağı Web Tasarım Firmaları

Müşteri memnuniyetini prensibi haline getirmiş ve müşterilerinin tüm sorunlarını teknolojik yöntemler ile çözebilen Türkiye’nin en kaliteli firması olan Mimpage olarak Kozyatağı web tasarım firmalarının en büyük rakibiyiz. Firmamız köklü bir firma olmak ile kalmayıp güncel teknolojilere ayak uydurmayı başarabilen kaliteli, hızlı ve başarılı ekip arkadaşları ile çalışmaktadır. Web tasarım, arama motoru optimizasyonu ve sosyal medya alanında yaşadığınız tüm sorunların en hızlı ve kesin çözümlerini sunan ekibimizin kalitesi de taktire şayandır. Dileyen müşterilerimize daha önce yapmış olduğumuz işlerden oluşan geniş referans listemizi de gösterebilmekteyiz.

Kozyatağı ve Türkiye’nin tüm illerinin, ilçelerinin web tasarım, kurumsal kimlik oluşturma, arama motoru optimizasyonu ve sosyal medya yöneticiliğini uzman kadromuz ile gerçekleştiriyoruz. Randevu talebinde bulunan müşterimiz için hızlıca alanında yaptığımız araştırmanın ardından öncelikle yerel ardından Türkiye çapında web sitesinin müşterilerine  ulaşmasını sağlıyoruz. Sosyal medya üzerinden yayınlanan reklamlar tam olarak firmanızın hedef kitlesine uygun olduğu için reklamların başarı oranı %100 oluyor. Üstelik sosyal medya hesaplarınızın sürekli aktif tutulması ve web sitenizin güncellenmesi rakiplerinizin önünüze geçmesini engelliyor. Sosyal medya ajansları için maalesef müşterilerinin hedef kitlesine hitap eden reklamların doğru olarak yapılamadığı görülüyor. Tecrübesiz sosyal medya uzmanlarına emanet eden sosyal medya hesaplarınızın yıllar geçse dahi yeterli hit alamayacağını bilmelisiniz. Türkiye’nin en başarılı sosyal medya uzmanları ile çalışmaktan gurur duyuyor ve sunmakta olduğumuz hizmetin sonunda müşterilerimizden büyük oranda övgü alıyoruz.

Türkiye’nin tüm illerinde aktif olarak hizmet sunmakta olan ekibimizden hizmet almak istiyorsanız hemen müşteri hizmetleri numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Üstelik müşteri temsilcilerimiz tüm sorun, şikayet, öneri ve acil durumlar için 7 gün 24 saat boyunca aktif hizmet sunuyor.


 Listeye Dön

mimpage © 2017