Bostancı Web Tasarım Firmaları

Web tasarım, sosyal medya ve arama motoru optimizasyonu alanında Türkiye’nin en dev ve güçlü kadrosu ile hizmet vermekte olan Mimpage olarak müşterilerimiz için her daim Bostancı web tasarım firmaları arasında ilk tercih edilen firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Firmanızın çağın gereklerine ayak uyduran diğer firmaların gerisinde kalmasını istemiyorsanız hemen web tasarım hizmetimizden faydalanmak için web tasarım uzmanlarımızdan fikir alabilirsiniz. Peki, ekibimizden web tasarım, sosyal medya ve arama motoru optimizasyonu konusunda sizin için hazırlık yapılmasını istediğiniz zaman süreç nasıl işlemektedir?

Ekibimizden talebinize göre hazırlanmaya başlayan web tasarım şablonunuzun ilk aşamasında sektörünüz ile ilgili araştırma yapılmaya başlanıyor. Firmanızın üstün yönleri ve müşterilerinizin istekleri belirlendikten hemen sonra ise şablonunuz hazırlanmaya başlıyor. Hazırlanan şablon dosyanıza eklenerek kurumsal sosyal medya yöneticilerimizin belirlediği içerikler hazırlanıyor ve bu sayede müşterilerinizi hem eğlendirecek hem de ürünlerinizi almaya yönlendirecek paylaşımlar tasarım uzmanlarımız tarafından hazırlanarak yine iş planı dosyanıza ekleniyor. Arama motoru optimizasyonu için ise seo uzmanlarımız tarafından sektörünüz ile ilgili bilgilerin analiz edilmesinin ardından anahtar kelimeler belirlenerek bir adet örnek makale yazılarak dosyanın içerisine ekleniyor. Tüm bu işlemler belirlenen toplantı gün ve saatine kadar hızlı bir şekilde hazırlanıyor ve onayladığınız taktirde sadece bir hafta kadar kısa sürede web siteniz hazırlanıyor, sosyal medya hesaplarınız açılıp, takipçileriniz ile etkileşim artırılmaya başlanıyor ve seo uzmanlarımız tarafından arama motorunda en üst konuma yerleşebilmeniz için tüm imkanlar kullanılıyor.

Web tasarım, sosyal medya ve seo alanlarında hizmet almak isteyen tüm Bostancı esnafının ilk adresiyiz üstelik Türkiye’nin tüm illerinde sunmakta olduğumuz desteklerimiz sayesinde pek çok firmanın sektöründe öncü olmasını sağlamış bulunuyor. Sizde bizim ile çalışmak isterseniz hemen müşteri hizmetlerimizi arayarak randevu talep edebilirsiniz.


 Listeye Dön

mimpage © 2017